torsdag 13 september 2012

Prinsessan

Hejhej!

Igår infann sig den där känslan av att man aldrig vill sluta rida utan bara vill fortsätta i all oändlighet. Lilla Bus var toppenfin och efter vår diskussion om högergaloppen förra veckan har det inte varit problem en ända gång. Sagt det förr men just hur fort hon lär sig och att hon varje gång jag sitter upp tar till sig något nytt är hennes bästa egenskap. Hon blir skitarg när det bli fel och just därför är hon så rolig att jobba med.

Mycket har hunnit sätta sig under sommaren men givetvis har vi hundra och åter hundra saker att jobba vidare med. Själv har jag fått insikt i hur hon behöver tränas och något som är extra viktigt med just Busan är att hon ibland får dagar med lägre krav så hon får känna sig duktig.
Med tanke på att hon alltid vill göra rätt  och är lite överambitiös känns det viktigt att hon ibland just får göra allt rätt och bara jobba på saker hon redan kan. På så sätt får hon känna sig som en stjärna när vi går hem och det är nog viktigt för speciellt henne. Idag ska bli en sådan dag när jag släpper lite, lite på kraven och bara låter henne få vara den stjärna hon själv tycker att hon är.

Efter mycket tvivel blev du tillslut kärlek även för mig 

1 kommentar:

Mulle sa...

Gulle, ni två.
Många kramar och pussar!!!!