tisdag 31 januari 2012

Sture

Hej!

Som planerat så hann jag med att ta in Sture en liten stund för att göra lite basic grejer med honom. Han påminner väldigt mycket om Ture, han ska alltid vara "med" och hittar gärna på små hyss. (till exempel tog han Monas grimskaft i munen och försökte dra iväg med henne) Man ser tydligen i hans ögon att han vet precis vad han får och inte får göra men ändå så måste han vara sådär på gränsen och testa hela tiden.

Samtidigt är han väldigt lättlärd och har en väldigt chill inställning till livet och finner sig i det mesta. Han fick träns på sig för första gången och det var inga problem så länge han stod still men sen när han skulle röra sig var det lite konstigt. Som sagt så finner han sig i allt och efter ett halvt varv på gården var han ganska nöjd igen. Jag ser fram emot nästa år då det är hans tur, han är trots allt den finaste vi fått.

Att vara still så pass länge att min något långsamma mobil kamera skulle kunna ta fina bilder har han dock inte ro till men vi lyckades till slut få en där man i alla fall kan se att det är vi.


Ser nästan ut som jag somnat 

Söta lilla Sture 

Inga kommentarer: